Annonce:
Annonce:

Eura Mobil Profila RS: Altid fire sovepladser

De otte Eura Mobil Profila RS modeller kan alle kendes på det forhøjede tag over siddegruppe og førerpladser. En praktisk løsning til at gemme sænkesengen om dagen, uden at det koster plads i den indvendige ståhøjde. Taget har polyesteroverflade. Sider og bund er i glasfiber og skumisolering til helårsbrug. Her er dobbeltbund og faste rørinstallationer, vandhaner med keramiske pakninger og det fabrikken kalder ”ekstra stabilt interiør.” I alle autocampere har fabrikken anvendt en samlemetode de kalder for ”Eura Sealed Structure” – en konstruktion samlet i en kraftig aluminiumsprofil uden brug af træ og skruer.


Alle Profila RS modeller er gengangere fra sidste år med små justeringer. De mindste modeller måler 699 cm, 695 QB måler 709 og de største 741 cm i totallængde. Du finder de mest almindelige soveværelser og alle har siddegruppe til 5 – 6 personer.


Når du står i døren på en Eura Mobil Profila RS 720 EB er det kun en manglende tagluge som afslører at der er en sænkseng over bordet. Derfor er overskabene også større end normalt for indretningen. Bordet kan drejes rundt efter behov.


Køkkenblokken står bag siddegruppen med køleskabet overfor. Læg mærke til det avanceret lys og den gode loftshøjde på 198 cm i hele opholdsrummet.


Der er sæde ved siden af, og betjening af teknikken over døren, og her er fire selepladser.


Køkkenbordet har en buet forkant og bordpladsen kan udvides ved at placere den en halvdel af låget fra køkkenvasken i de to holder på væggen.


De selvlukkende skuffer under køkkenbordet har en god dybde. Læg mærke til opbevaringslugerne på gulvet.


Åbne overskabe over køkkenblok og under sænkesengen.


Køleskabet rummer 140 l og der er affaldsspand på indersiden af indgangsdøren.


Detaljer og åbent overskab i dørsiden.


Sænkesengen under loftet har et madrasmål på 193 x 140 cm.

Bag køkkenet er der toiletrum i begge sider. Her ser du toiletrummet i dørsiden.


Overfor står brusekabinen med dobbelte foldedøre og indirekte lys.


Sengene i soveværelset er begge en bredde på 83 cm brede og længde på henholdsvis 192 og 184 cm. Der kan redes op i hele camperens bredde.


Åbne overskabe i soveværelset. På den lille hylde i midten er der 230 V stik, USB stik og lyskontakter.


Der er klædeskabe under begge fodender. I den ene side er der bøjlestang og ”sko-hylder, i den anden to store hylder.


I den rummelige hækgarage er der fastgørelsesøjer, småtingsrum og stikkontakt.


Tekniske data på den viste udstillingsmodel.


Udstyr og pris på den viste

Den viste Eura Mobil Profila RS 720 EB er udstillet af Autocamp i Låsby. Du kan læse mere Eura Mobil og hente katalog, priser og tekniske data på www.autocamp.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk