Annonce:
Annonce:

En fleksibel indretning

En campingvogn må gerne så fleksibel som muligt, så den kan bruges til flere formål. Selv om indretningen er den samme, så kan der være stor forskel på hvordan den bruges. På rejse skal det være let at holde pause, komme i seng og på toilettet. Bagage må ikke ligge i vejen. Sådan er det også når vi er kommet frem. Men alligevel sniger der sig ”lidt mere frem og ind,” når der ikke skal pakkes ned på et øjeblik. Den nye Fendt Bianco 445 DH Emotion, som er indrettet med tværvendt dobbeltseng forrest, siddegruppe i miden og køkken samt toiletrum bagerst er set før. Dagens vogn skiller sig dog ud på flere smarte detaljer og den gode plads indvendigt.


Fendt fabrikken præsenterer den nye Bianco 445 FH Emotion som en perfekt rejsevogn i mellemklassen. Og for en eller to krævende rejsecampister er den et rigtigt god bud på det. En ting synes jeg dog der mangler, og det er mere lettilgængelig skabsplads. Læg også mærke til at de to sofaer ikke er lige lange.


Stort magasin under en tværvendt dobbeltseng forrest er ikke nyt. Men en tæt integration mellem den høje soveplads og siddegruppen, som i denne version, ser man ikke så tit. Læg også mærke til de ekstra store vinduer. Det lukker masser af dagslys ind i et rum som føles meget større, end målebåndet viser.


I dørsiden er der et smalt skab ved døren og den ene halvdel af en siddegruppe med sofaer i begge sider af vognen. Bordet hænger i et ophæng på sengesiden, i samme højde som dobbeltsengens underkant.


Overfor finder du samme indretning, men her med et højere skab og en TV-plads som har plads til en større skærm end vi er vant til. Du kan selv vælge om der skal være hylder eller bøjlestang i skabet. Læg også mærke til ”slumre-puderne.” Der er kun et sæt i vognen, så der kan blive kamp om dem når dagens udendørsaktiviteter er afsluttet. Det kunne også være på en regnvejrsdag, når der skal læses eller blot kikkes ud på naturen på de anden side af vinduet.


En af de smarte detaljer er ”fodrummet” under sengen. Det gør det let at tage ”en morfar,” have liggende gæster eller til opbevaring under kørsel. De bliver nemlig ikke tømt hvis du kommer ud for en hård opbremsning. Der er to store skuffer i soklen under bordet.


Det kunne godt se ud som om Fendt her vil prøve en ny type ”ende-køkkenblok.” Køleskabet er på 105 l, inkl. frostboks,


Køkkenbordet har tre gasblus og en lidt mindre køkkenvask. Det rækker for de fleste. Der er kontakter, stik og kroge på aluminiums-skinnen under overskabene.


Skuffer og køleskabet har en god dybde.


Og der er god plads i overskabene.


I toiletrummet er der en god plads på toiletbordet og en stor hylde under det.


Toiletrummet er enkelt indrettet med stort toiletskab bag toilettet. Her er ikke brusebund, men en udvendig bruser.


Lukket og åbent toiletskab.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 210 x 140 cm. Liggekomforten er god og den inderste del kan klappes op så der bliver loftshøjde i magasinet under den.


Dette er nok de bedste sengemagasin jeg længe har set. Låget (den halve dobbeltseng) kan klappes op. Der er flytbare fastgørelses-øjer, lys, småtingshylder og en dejlig stor lasteluge.

Den vise model blev fotograferet på Ferie For Alle 2019.
Se mere om Fendt Bianco Emotion på www.fendtinfo.dk

Der er fjorten Fendt forhandlere i Danmark, bl.a.:
LE Camping
Møllegårdens Camping
Hinshøj Caravan
SK Caravan

 

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk