Annonce:
Annonce:

Klassiker for to på tur

Knaus Sport 500 UF Silver Selection 2019 er et rigtig godt bud på en komfortabel egoistvogn i 5 m klassen. Ok, med en indvendig længde på 5,32 cm er vi nok kommet et nøk over, men det kan man både se som et ekstra plus for både komfort og rummelighed. Og er den for stor, så kik på en Sport 500 FU Silver Selection. Det særlige ved dagens model er rundsiddegruppens placering. Den er nemlig forrest i vognen, og ikke bagerst som den tyske tradition ellers foreskriver.

I 2019 kan du få 15 forskellige Knaus Sport modeller. To mere end sidste år. Vil du hellere have dagens vogn med soveværelset forrest, så køb en Sport 500 FU. Men det er ikke de eneste muligheder. Seks af dem er familievogne med køjer, tre har enkeltsenge og fire har fransk soveværelse.


En ting som er værd at bemærke, og det er at køkkenblokkens placering. Den står modsat forteltet med køleskabet stående ved siden af. Læg også mærke til de tre tagluger.


I dørsiden er der et smalt skab, TV-plads, spejl og to knager. Der er også myggenetdør i fuld højde, og to klædeskabe, det høje med hylder.


Panoramalugen over siddegruppen sikrer ekstra godt dagslys, og mulighed for stjernekik om natten. Længden på de langsgående sofaer er høj nok til en ”morfar” uden at der skal redes seng bagefter. De vinkelrette sofahjørner går det let at sidde i krogen og læse en god bog, eller se en film på TV’et. Hvis I har det med. En opredning har et madrasmål på 198 x 153 cm.


Læg mærke til de gode muligheder for at sammensætte det rigtige lys.


Der er tre gasblus, en god køkkenvask og god plads på køkkenbordet.


Under køkkenbordet er der tre skuffer med softluk og et køkkenskab med tre hylder. Et lettere og godt alternativ til tre store køkkenskuffer som hver kun kan bære 10 kg.


Og der er god plads i køkkenoverskabene. Kniber det mad pladsen, så bruge skabet over sofaen.


Køleskabet rummer, inkl. den separate frostboks, 190 l. Til højre ser du de åbne klædeskabe.


Den franske seng har komfortmadras og et madrasmål på 198 x 137 cm.


Toiletrummet er indrettet håndvask og godt med skabsplads uden for toiletdøren. Bag døren er der toilet, brusebund, hylder, knagerække og håndklædestang i loftet. Brusemulighed er ekstraudstyr.


Der er god plads i magasinet under dobbeltsengen. Her er kun teknik aller bagerst.


Åbne overskabe og åbne hylder ved dobbeltsengen.


Det åbne overskab i dørsiden. Knaus Sport 500 UF Silver Selection 2019 opvarmes med en gasvarmeovn og der er elektrisk gulvvarme. Den vise model blev bl.a. fotograferet på Ferie For Alle 2019.

Der er sytten Knaus forhandlere i Danmark, bl.a.:
· Vestjysk Camping
· Løgstør Caravan Center
· Kronjyllands Camping Center
· Østsjællands Camping Center

Se mere om Knaus campingvogne på www.knaus.dk

Se tekniske data herunder.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk


Tekniske data.


Standardudstyr for Sport Silver Selection 2019.

© www.campingferie.dk