Annonce:
Annonce:

Gul Pris er fast lav pris på det mest gængse campingudstyr. Nu er tilbud ikke længere sæsonpræget – Du kan ALTID handle til FAST LAV PRIS!
I Gul Pris kataloget som udgives af Kronjyllands Camping og Marine Center a/s finder du gode tilbud på alt, hvad du skal bruge på campingferien. Slagfast service, letvægts køkkenudstyr og gryder til gasblus. Du finder også et stort udvalg af griller og kogblus samt alt tænkeligt udstyr hertil. I kataloget har vi også et bredt udvalg af campingmøbler fra Crespo og WeCamp. Fra begge mærker har vi både stole, borde, opbevaringsskabe og drømmesenge. Herudover er der en masse udstyr til forteltet som affaldsspande, garderobestænger, forteltlamper og stormsikringer.
Vi kører også fast lav pris på WeCamp opbevaringstelte og Fiamma posemarkise, front og sider. Hvis du skal bruge udstyr til din campingvogn som cykelstativer, aircondition og movere, kan du finde et stor udvalg på Gul Pris i kataloget.
Vi har også stort sortiment af rengøringsmidler på Gul Pris. Der er både billige toiletvæsker, vandtankrens, shampoo og lakregenerator til campingvognen.
I Gul Pris kataloget finder du også tilbud på køledunke, kølebokse, varmeblæsere og el-kabler. Vi har også tilbud på sidespejle, trappetrin, støttebensplader, nivelleringskiler og meget, meget mere.
Se de mange tilbud- tryk på kataloget!