Annonce:
Annonce:

PB Autocamper i Allingåbro kommer der nye modeller hele tiden.

Vi har netop modtaget Knaus Van Ti Plus 650 MEG bygget på MAN 2,0 / 177 PS TD og Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection bygget på Peugeot 2,0 / 130 HDI.

En af Knaus’ 2019 nyheder er Van Ti Plus modellen som er bygget på MAN 2,0 l (forhjulstrukket) og udstyret med 8 trins automatgearkasse. Camperen er udstyret med MAN Pakke (Klimaanlæg – Climatic; El-Sidespejle , Tempomat, Multifunktionsdisplay ”Plus”, Træthedsgenkendelse); Energy Plus Pakke Van TI Plus (Touch-Control Panel med intuitivt driftskoncept af netværkskomponenter inkl. indendørs og udendørs temperaturføler), Van Ti Plus Pakke (Myggenetsdør, Knaus luksustekstil på MAN-Komfortsæder, Bagageluge – venstre side inkl. belysning; drejbare førersæder,  CP-Plus Betjeningspanel; Midi Heki med belysning, Metallakering Indium-Grå / Førerhus, Vindue i top, Ambientebelysning,  17” Alu sæt – poleret.

Knaus Van Ti Plus koster vejl. pris 863.830 dkk og sælges lige nu med kampagnerabat på 20.000 dkk og dermed er salgsprisen 843.830 dkk.

     

      

           

     


Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection model er spækket med udstyr så som Fiat Pakke II (Tempomat, Passagerairbag, El-sidespejle, 16” hjul; justerbart passagersæde (højde), Klimaanlæg-manuelt, Rat med fjernbetjening til Radio; Van Ti Pakke (Myggenetsdør, lakeret Kofanger, MidiHeki med belysning, Luksustekstil på førersæder, Plisse i førerhus (Remis); Truma I-net system, drejbare førersæder, isoleret og opvarmet spildevandstank); Media Pakke (Bakkamera, Radio DAB+, All-in-One Navigationssystem inkl. DAB+/FM Antenne; Alufælge, Rat og Gearknop i læder, Vindue i top, Ombygning fra Enkeltsenge til tværseng,  Garagedør i venstre side,  Ambientebelysning,  USB Stik (soveafdeling),  Oyster 60 Premium Twin antennesystem inkl. 32” TV; TV-Holder, Kabelforberedelse til 2. TV, Markise,  Seitz Rammevinduer og meget mere.

     

     

Begge modeller kan nu ses i vores udstilling i Allingåbro

PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro
Tlf.:  86 48 15 81

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk