Annonce:
Annonce:

På vores tur gennem Danmark har vi brugt CampingCard fra ACSI og det har betydet at vi har overnattet til kr. 150 pr dag for plads, 2 personer, strøm og bad og det er den dyreste pris pr. overnatning. Den billigste som dækker det samme koster kr. 90, Men det er pladserne selv som bestemmer prisen som skal ligge mellem kr. 90 og kr. 150.

Se mere på https://www.campingcard.dk/

Dethleffs Nomad 460 EL er en egoistrejsevogn for 2 som ønsker kvalitet.
Vi har kigget nærmere på vognen i de følgende billeder samt på filmen i bunden af denne artikel.

Flot og moderne design præger Dethleffs Nomad.

I bagenden af vognen er siddegruppen placeret med en plads til en enkelt perosn i den venstre gruppe hvor Peer sidder og 2 personer i den højre gruppe. Men nu er det en egoistvogn og ikke en vogn til hele familien.

Peer peger på Truma varmeovnen som er praktisk placeret lige inden for døren. Bemærk vinduet i døren som er praktisk så man kan se hvem der kommer og besøger en eller kommer ind i forteltet.

Vognen er udstyret med blæservarme og Dethleffs er på forkant med udviklingen på gruan af den måde de har monteret blæservarmen på. Der er kun 2 varmeventiler monteret ved gulvet under siddegruppen. Den øvrige varmefordeling bygger på at der er gulvvarme i vognen, så blæservarmen skal sendes rundt i vognen op bag vinterryglænene som Peer viser. Det giver absolut den bedste luft og varmefordeling.

Her kan du se at der ved vinduet i bagenden af vognen ligeledes er vinterryglæn som sikrer at luft og varme kan passerer op til vinduet og videre op bag om overskabene. Det er Dethleffs specielle system de kalder AirPlus. Dette system sikrer den bedste luftcirkulation i hele vognen.

Her ser du senge magasinerne som normalt er udstyret med varmeventiler. Men Dethleffs system er opbygget så det fører varmen rundt langs alle ydervægge for at minimere kondens. Når man svingerne benene ud af sengen om morgenen mærker man gulvvarmen i gulvet.

Her ses en af varmeslangerne der er ført langs væggene ved sengenes overkant, hvor varmen kommer ud af varmeslangerne via lufthuller, som er udført så luft og varme fortsætter op langs vinterryglænene.

Når man løfter sengebunden i den ene seng finder man 40 liter vandtank, Batteri, Omformer og varmtvandsbeholder.

2 rigtig gode enkeltsenge med fine madrasser.

Et mindre garderobeskab er placeret i fodenden på begge enkeltsenge.

Dethleffs har så mange finde detaljer, men Signe synes at de burde tænke på et 230 volt strømstik så det er muligt at bruge et glatjern foran spejlet, hvor der er rigtig godt lys.

Touchpanel for tilslutning til 230 volt samt hovedafbryder og visning af vandstand og 12 volt.

Styring af blæser hastighed på varmen samt tænd/sluk af varmt vand.

Der er rigtig god lys i vognen, både inddirekte og spot.

Konklusion: Det har været en fornøjelse at være på campingtur med en Dethleffs på krogen. Man fornemmer at de fra fabrikkens side gør meget ud af detaljerne lige som de sætter barren meget højt når det handler om det gode håndværk.

Yderligere information: www.dethleffs.dk

Foruden de 2 bøger far ACSI kan du købe en App til kr. 27 så du nemt og hurtigt kan finde din næste campingplads på din Smarthphone. Som du kan se på billedet er der mange campingpladser at vælge imellem, når det handler om de pladser der giver rabat i lavsæsonen.

Vi finder Kalundborg Camping som er den sidste plads vi vil aflægge et lille besøg på vores tur gennem Danmark. Her ser du nogle af informationerne om pladsen på ACSI appen.

På pladser ser vi skiltet der fortæller at de er med i ACSI aftalen hvilket betyder at pladsen bliver besøgt af en af ACSI’s 300 inspektører der tjekker deres samarbejdspladser hvert år.

Kalundborg Camping drives af Dorte og Jimmi og de har nogle gode tilbud i Påsken (5 overnatninger i egen vogn kun kr. 750 pr. enhed + strøm efter forbrug) og i weekenden den 3-5 maj hvor pladsen fejrer 50 år med en pris på kr. 50 pr. person. Læs mere om Kalundborg Camping og deres arrangementer på deres Facebook side.

Se filmen hvor Signe og Peer fortæller om Dethleffs campingvognen, ACSI samt billeder fra Kalundborg Camping:

Tak til alle som fulgte os på denne dejlige campingtur i Danmark i en Dethleffs med et Isabella lufttelt og ikke mindst ACSI som med deres rabatkort giver mange campister mulighed for at kunne campere mere.

Camping er sagen.

Signe og Peer Neslein
Campingferie.dk