Annonce:
Annonce:

Når teenagerne vil være i fred

Adria Adora 673 PK

Når familiens teenagere tager med på camping, bliver der kamp om pladsen. Det er der ikke noget galt ved. Det er bare en del af det at blive voksen. Tilbage i halvfjerdserne, da jeg blev teenager, flyttede vi ud i et lille spidstelt. Det sker stadig, men moderne teenagere vil gerne have samme komfort, og adgang til de elektroniske herligheder, som resten af familien. Derfor er kampen om pladsen er lidt hårdere. Vi har besøgt en række forhandlersider og fundet frem til en håndfuld familievogne med ekstra god plads til børnene. Den først er en af årets store nyheder, Adria Adora 673 PK, som er opdelt i to rum med hver sin indgang og indvendig forbindelse gennem badeværelset.


I voksenafdelingen sover mor og far på en tværvendt dobbeltseng forrest i vognen. Rundsiddegruppe og køkkenblog står midt i vognen.


Gennem Sky-Light vinduet i loftet er der fuld adgang til stjernehimlen. Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 140 cm.


Både køkkenblok og rundsiddegruppen er store og rummelige.


Køkkenet har rigtig meget plads i skuffer og skabe.


Åbent køleskab og åben indgangsdør.


Den viste model er leveret med ALDE centralvarme og er har derfor dobbeltbund i magasinerne.


Toiletrummet er i hele vognens bredde. Den separate brusekabine står i dørsiden.


I børneværelset er der rigtig god plads til at bredde sig, og der er sovemulighed nederst på op til 200 x 140 cm og 200 x 75 i overkøjen.


Adria Adora 673 PK har en karosserilængde og udvendig bredde på 735 og 245 cm. Køreklar vægt er ca. 1.780 kg, totalvægt 2.000 kg.

Tekniske data på 2019 Adria Adora 673 PK.


Adria Adora serien er kommet op på 16 forskellige modeller. Der er fem familiemodeller, seks med enkeltsenge og fem med dobbeltseng. Det giver mange muligheder for de fleste campister. Den viste vogn stå bl.a. hos Bijé Fritid og Camping i Helsinge.

Adria sælges af 18 forhandlere i Danmark, bl.a.:
– Bije Fritid & Camping
– Campinggården Slagelse
– Klarup Caravan Center
– Kronjyllands Camping Center
– Møllegårdens Camping
– Silkeborg Caravan Center

Besøg Adria hjemmeside og hent et katalog på: www.adria.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk