Annonce:
Annonce:

Peter Borup fra PB Autocamper fortæller:

I dag har vi modtaget Hymercar Free 600 – editionsmodel Blue Evolution og Hymer BMC-I 680 udstyret med enkeltseng.

Hymercar Blue Evolution er en limited edition og er inklusiv følgende udstyr Chassis-Pakke FREE, Ready-to-camp Pakke, Style Pakke BlackLine (Kølergrill i sort højglans, Forlygter med sort ramme, Skid-plate glossy black)
Udvendig farve: Storm Blue Metallic, Hævetag, sort med Maxi-seng, Tågelygter, LED-Kørerlys, Kofanger lakere i bilens farve, Rammevinduer, bag (inkl. mørklægning og myggenet), Foliegrafik: Blue Evolution, Trærist Brusekabine, Markise (3,50 meter).
Hymercar Blue Evolution sælges til kampagnepris 664.000 dkk


Hymer BMC-I 680 er bygget på Mercedes Benz Sprinter 318 CDI og udstyret med 177 hk og 9G-Tronic Automatgear inkl. holdfunktion. Denne BMC-I 680 er allerede kundesolgt og skal leveres hurtigst muligt til den nye ejer men der er flere BMC-I modeller på vej til leveringen inden sommerferien.

PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 15 81
info@pb-autocamper.dk
www.pb-autocamper.dk