Annonce:
Annonce:

Dethleffs Generation Scandinavia 655 RFK er indrettet med siddegruppe forrest, køkken og toilet i midten og bagerst en fransk seng med et børneværelse allerbagerst. Interessant nok har indretningen ikke været i Dethleffs program siden årene 2004 – 2006. Sikkert fordi der har været masser af andre, både store og små, Dethleffs modeller med køjer? Den nye Generation Scandinavia udgave er bygget til helårscamping i hele Europa, også i de koldeste egne.


Der er god plads opholdrummet. Begge langsgående sofaer er 135 cm lange, døren ekstra bred og så står toiletrum og dobbeltsengen i dørsiden. Der er TV-plads på sidegavlen ved døråbningen. Læg også mærke til at der er tre tagvinduer i denne del af vognen.


Overfor er der en stor køkkenblok med et køleskab på 142 l og klædeskabe stående ved siden af. Her er også masser af overskabe.


Selv om her er gaskomfur med ovn er der stadig pænt med plads på køkkenbordet og de rummelige skuffer under det. Der er også plads til et smalt skab med apotekerudtræk på den anden side af komfuret.


Den franske dobbeltseng har et madrasmål på 200 x 140 cm. x 158/129 cm. Der er klædeskab mellem køleskab og toiletrummet.


Bortset fra en el-boks, er der god plads. Vognen er opvarmet med ALDE centralvarme og vandbåret gulvvarme. Billedet er fra årspræsentationen i Düsseldorf, og der mangler en dobbeltbund i magasinet.


I børneværelset er der tværgående køjer med fast stige og klædeskab ved hovedgærdet. Køjerne har et madrasmål på 185 x 75 cm. Du kan få tre køjer i vognen som ekstraudstyr.


Klædeskabet har en form så der er plads til en hylde ved hver af køjernes hovedgærde.


Åbent klædeskab i børneværelset. Siddegruppen i børneværelset har ok plads til og med konfirmationsalderen. Her er der også godt med overskabe.


I toiletrummet er der også indrettet brusemulighed.


Indretning og grundlæggende data på Generation Scandinavia 655 RFK.


Dethleffs Generation Scandinavia serien er på tre forskellige modeller. Alle modellerne er indrettet med køjer. Den viste model kan bl.a. ses hos Møllegårdens Camping i Thisted.

Dethleffs sælges af ni forhandlere i Danmark, bl.a.:
Campinggården Slagelse 
Hinshøj Caravan, Randers
LE Camping, Frederikshavn
Møllegårdens Camping, Thisted

Besøg Dethleffs hjemmeside og hent et katalog på: www.dethleffs.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk