Annonce:
Annonce:


Hvis du ser på mulighederne i at indrette en kassevogn til praktisk og komfortabel autocamper er der ikke så mange muligheder, som der er for de store modeller der er bygget på et chassis. Det er nok én af grundene til at Hobby vælger de to populæreste indretninger (dem som der sælges flest af) og tilbyde dem i de tre udstyrstrin, OnTour, De Luxe og Premium. Hobby Vantana programmet er derfor på seks forskellige campere. 3 med tværvendt dobbeltseng og tre med enkeltsenge.


Hobby Vantana OnTour K60 FT er en 599 cm lang camper med tværvendt dobbeltseng. Den er bygget på en Fiat Ducato light chassis med en motor på 120 HK og en totalvægt på 3.300 kg.


Interiøret er lyst grå og hedder Arras. De hvide skabslåger er med til at gøre det til en lys og rar camper at opholde sig i. Opredning på langs i siddegruppen måler 160 x 85 cm.


Køkkenblokken er lang. Det er fordi køleskabet står under køkkenbordet ved døren og der er indrettet et lavt klædeskab ved siden af sengen.


I forhold til vognens størrelse er der ok plads i skufferne under køkkenbordet.


Kompressorkøleskabet rummer 70 l inkl. frostboksen.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 185 x 150/135 cm. Der er åbne hylder ved hovedgærdet og overskabe hele vejen rundt.


Der er integreret bruseplads med en lav skål under gulvpladen. De hvide vægge i glasfiber gør at rummet føles større en målebåndet viser.

Hobby Vantana OnTour K60 FT måler 599, 205, 264 cm (udvendig længde, bredde og højde. Akselafstanden er på 404 cm. Vi kender p.t. kun totalvægten som er på de nævnte 3.300 kg.


Layout af  Hobby Vantana De Luxe K60 FT.

Se mere om Hobby Vantana årgang 2020 på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk