Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Italy
Campstuff
HinshøjCaravan728x90
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center

Hobby De Luxe 2020


Hobby De Luxe serien er i 2020 på 18 forskellige modeller, fem mere end sæson 2019. Fire af de nye modeller kommer fra de andre Hobby serier, også dagens vogn, Hobby De Luxe 460 SFf, der var en nyhed i sæson 2018 som Excellent 460 SFf. Når man ser den nye De Luxe udgave virker vognen mere rummelig, som en god egoistvogn for to på tur. Den nye årgang har Truma Combi 4 varmeanlæg med indbygget varmtvandstank.


Hobby De Luxe 460 SFf er indrettet med en Queens Bed forrest, siddegruppe, klædeskab og køleskab i midten og bagerst et toiletrum og køkken. Her ser du layout og nøgledata på vognen.


Her ser du et kik fra soveværelset og bagud. Interiøret hedder Interiøret hedder Olmo Pavarotti/Uni Beige matt og polsteret hedder Patch. Du kan få Elektrisk gulvtemperering som ekstraudstyr.


Døren er den velkendt model med affaldsspand (med kost og fejeblad i låget), vindue, småtingsrum og et solidt dørgreb. Lige inden for døren er der TV-plads, vitrine og skab under bordpladen. Der er trukket antennekabel fra klædeskabet til TV-pladsen.


Hobbys velkendte køkkenblok står lige inden for døren. Her er god plads, både på bordet, under det og oppe i overskabene.


Skufferne er meget rummelige. Selv om der er indbygget en viskestykkeholder i venstre side af køkkenblokken, kan de store skuffers håndtag også bruges til tørreplads.


Køkkenoverskabene er den velkendte model med jalousi i den midterste del. Her er røgalarm i loftet og TFT Panel for betjening af lys i vognen, vandtankmåler og CI-BUS (fjernbetjening af vognens tekniske installationer) til venstre for lågerne.


Det store køleskab står lige ved siden af døren. På den anden side af døren er der krydderihylder og avis- og/eller magasinholder.


Klædeskabet er stort og der er et ekstra rummeligt skab, f.eks. til sko, under det.


Ryglæn og sofasæde er ikke lige lange. Det giver en både dekorativ og praktisk afslutning på sædet.


Åbne overskabe over siddegruppen.


Der er god plads med masser af skabs- og bordplads i toiletrummet.


Bag spejlene er der masse af hylder.


Dobbeltsengen i soveværelset har et madrasmål på 190 x 146 cm.


Sengebundene hæves op hjulpet gastryksfjedre. Vognens varmeanlæg er placeret helt fremme i magasinet.


Åbne overskabe over hovedgærdet.


Alle Hobby De Luxe modeller i årgang 2020. De nye modeller i serien er 440 SF, 460 SFf, 540 FU, 540 UFf og 650 KFU.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center
SK Caravan

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk