Annonce:
Annonce:

Hobby Excellent 2020


Hobby Excellent 650 UMFe er ny i Excellent serien. Indretningen er en gammel og velkendt udgave som blev introduceret for 24 år siden i 1997. Den har stort set været en del af programmet, men mest i Prestige serien.

Hobby Excellent 650 UMFe er indrettet med et fransk soveværelse forrest, køkken og siddegruppe i midten og bagerst en stor rundsiddegruppe. Her ser du layout og nøgledata på vognen.


Her ser du et kik fra døren. Interiøret hedder Chesterfield Oak/Mangnolia og polsteret hedder Jawa. Lige over for døren er der TV-plads, vitrine og varmeovn under bordpladen. Det er en Truma S-5004 med blæsevarme. Som ekstraudstyr kan du få elektrisk gulvtemperering, UltraHeat inkl. CI-BUS (kun hvis der er TFT-panel), Truma Combi 6 eller Combi 6 E boiler inkl. 10 l varmtvandsbeholder eller Alde Compact Centralvarme. Der er trukket antennekabel fra klædeskabet til TV-pladsen. TV-holderen kan svinges ud så der også kan ses TV fra siddegruppen.


Siddegruppen overfor køkkenblokken har et madrasmål på 175 x 180 cm. Der er en praktisk hylde oven på skabet bag sædet ved soveværelset.


Rundsiddegruppen bagerst i vognen har en tværvendt sofa som er 219 cm bred. De langsgående sofaer er 162 og 145 cm lange.


Hobbys velkendte køkkenblok, her i størrelse XL, står lige inden for døren. Her er god plads, både på bordet, under det og oppe i overskabene. I samme side er der køleskab og vognens klædeskab.


Skufferne under køkkenbordet er rummelige, og selv om der også er en viskestykkeholder i venstre side af køkkenblokken, kan de store skuffers håndtag også bruges til tørreplads. I højre side er der to hylder i et apotekerudtræk.


Overskabene har fået et ekstra fag. Her er røgalarm i loftet og TFT Panel for betjening af lys i vognen, vandtankmåler og CI-BUS (fjernbetjening af vognens tekniske installationer) på den anden side af døren.


Det store køleskab på 150 l, inkl. 15 l. fryseboks, står praktisk ved siden af køkkenbordet.


Klædeskabet er stort og der er et ekstra rummeligt skab, f.eks. til sko, under det. Døren er den velkendt model med affaldsspand (med kost og fejeblad i låget), vindue, småtingsrum og et solidt dørgreb.


Vognen set fra soveværelset.


Åbne overskabe over siddegruppen.


Dobbeltsengen i soveværelset har et madrasmål på 196 x 158/129 cm.


Sengebundene hæves op hjulpet gastryksfjedre, og der er god plads i magasinet.


Toiletrummet er todelt med god skabsplads bag spejle og under toiletvasken. Der er integreret brusekabine foran toilettet.


Åbne overskabe over dobbeltsengen.


Skabet bag den lille siddegruppe.

Alle Hobby Excellent modeller i årgang 2020. Kun dagens Excellent 650 UMFe er ny i serien.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center
SK Caravan

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk