Annonce:
Annonce:

Hedebølger under danske himmelstrøg har øget interessen for klimaanlæg i både campingvogn og autocamper

Dometic fortæller i en pressemeddelelse
Hvis der er et sted, hvor man mærker til tidens klimaforandringer, så er det på landets campingpladser.
Sidste års historiske hedebølge gjorde således én gang for alle op med forestillingen om, at en campingferie i Danmark sagtens kan klares, uden at man nødvendigvis behøver at have et klimaanlæg installeret i campingvognen eller autocamperen. Hvis temperaturen i vognen skal være nogenlunde tålelig, skal der betydeligt mere til end blot almindelig udluftning.

Den lange og stegende hede sommer sidste år har derfor fået mange campister til at overveje, hvordan de kan forberede sig på den næste hedebølge.
– Hedebølgerne har sat nye standarder for, hvordan vi forbereder os til en ferie rundt i det danske kongerige. Det er ganske enkelt blevet en selvfølgelighed, at den danske sommer meget vel kan blive lige så varm som dem, man oplever langt sydpå, og derfor er der opstået en øget interesse for klimaanlæg, siger Per Flensted, administrerende direktør, Dometic Waeco, der forhandler forskellige former for komfortudstyr til blandt andet camping,- auto- og marinebranchen.

Dyrene lider
Særligt klimaanlæg, der nemt kan eftermonteres i campingvognen eller autocamperen, påkalder sig opmærksomhed. For eksempel et tagklimaanlæg som spreder dejlig kulde rundt i vognen.

– Den gængse holdning er, at klimaanlægget skal være nemt at installere, og da det holder i mange år kan man ikke sige at det sprænger feriebudgettet. Her er tagklimaanlægget for mange en ideel løsning, der kan anskaffes for under kr. 20.000,- kroner, siger Per Flensted.

Udover at klimaanlægget giver komfort til de campister, som er på tur rundt i det danske sommerland, så er der ifølge Per Flensted også kommet et ekstra stort fokus på de kæledyr, som folk tit tager med på ferie.
– En af fordelene ved, at man tager på campingtur i Danmark, er jo, at man relativt nemt kan have eksempelvis sin hund med på ferie. Men når hedebølgen rammer, kan det være hårdt kost at være hund på en dansk campingplads, og det har fået mange campister til at se på, hvordan de kan forbedre forholdene for deres kæledyr med eksempelvis et nyt installeret klimaanlæg, slutter Per Flensted.


Du kan se mere på: Klimaanlæg til Camping

Se mere om øvrige Dometic produkter her: https://www.dometic.com/da-dk/dk/produkter/anvendelse/camping-og-fritidskøretøjer