Annonce:
Annonce:

Caravan Salon Düsseldorf: Flere viser verdenspremierer

I dag skal du se nogle af de nye autocampere. Der er ret mange af dem som bliver vist som en af udstillingens verdenspremierer. Vi starter med tre forskellige med en Mercedes stjerne på køleren. Den første er den nye Rapido M 66, der er én af to nye modeller bygget på Mercedes Sprinter. Rapido M 66 har enkeltsenge og Rapido M 96 Queens Bed i soveværelset.


Bürstner Lyseo M 690 G Harmony Line er den ene af to modeller i en ny serie på samme Mercedes Sprinter og med Bürstners særlige Harmony Line udstyrspakke. M 690 G har enkeltsenge i soveværelset og Bürstner Lyseo M T 660 har et fransk soveværelse.


Hymer Tramp M 695 S er en ny model med Queens Bed i soveværelset og sænkeseng over siddegruppen forrest.


Hobby Optima OnTour Edition V 65 GQ er topmodellen i den nye attraktive serien af ”VAN” modeller med et højt udstyrsniveau til konkurrencedygtige priser. Så vidt jeg husker, så er det også Hobbys første model med Queens Bed i soveværelset.


Knaus L!ve I 650 MEG og bagved en Knaus L!ve I 750 MEG (sådan staver Knaus navnet) er to nye helintegrerede modeller i Knaus egen indstigningsserie. Her er masser af autocamper til en attraktiv pris.


Weinsberg er også kommet med på bølgen af helintegrerede autocampere. Weinsberg CaraCore 650 MF, der har fransk soveværelse, er den ene af to nye modeller. Den anden er CaraCore 700 MEG der har enkeltsenge bagerst.


I år er der rigtig mange nye kassevogne. Langt de fleste nyheder er forskellige udgaver af ud- eller opbygninger, som skal udvide mulighederne, både for at få mere plads, men også for at udnytte at kunne være mere end to på tur i camperen. Knaus vidser her en BoxStar 600 Steel XL med ekstra højde og ekstra sovepladser oppe under taget. Der er mange flere varianter.


Weinsberg CaraBus 630 MEG Outlaw er en forhøjet kassevogn med et stort bagagerum under et forhøjet soveværelse.


Adria har revideret deres Compact modeller til sæson 2020. Compact Supreme DL er den største af tre modeller som alle fås i udstyrsniveauerne Axess, Plus og Supreme. Ny i DL modellen er bl.a. denne siddegruppe med stole langs begge sider af camperen.


Samme indretning finder du i den opdaterede Adria Matrix Plus 600 DT.


I Sun Living V 65 SL, årgang 2020, er der mulighed for at få en ekstra soveplads i en vægmonteret køje på tværs over de langsgående enkeltsenge.


Hos RoadCar kommer der en ny model, RoadCar R 601, som også har køjer over dobbeltsengen. Hos RoadCar kommer der også et nyt og rummeligere kompressorkøleskab i køkkenet.


Mindre end 5 minutter efter at dørene åbnes, er de første besøgende mødt op hos Carado for at se på de tre lækre helintegrerede Carado modeller.


Hymer har rigtig mange forskellige HymerCar modeller. Her ser du HymerCar Free 602, som sælges i Danmark.


Vi slutter af med et kik på denne Bürstner Travel Van T 620 G. En af de mange ”smalle” modeller som kom i sidste årgang, og som der stadig er god interesse i. I 2020 har den fået en lillebror, Van T 590 G, som du nok skal få af se i løbet af de næste par uger.

I morgen skal du se nogle af nyhederne fra Danske Isabella.

© www.campingferie.dk