Annonce:
Annonce:

Caravan Salon Düsseldorf: 10 nye autocampere


Platinum Selection er et udstyrstrin som findes hos tyske Knaus. I 2020 finder du Platinum modeller i Knaus Van TI, Knaus Sky TI, Knaus Sun TI og Knaus Van I serierne. Vi ved p.t. ikke hvilke modeller der kommer til Danmark. Men vi ved, at denne Knaus Sky TI 700 MEG er bestilt hjem af PB Autocamper.


Her ser I siddegruppen i den nye Sun Living S 70 SL. En Sun Living SL har altid et soveværelse med enkeltsenge over en hækgarage. Sun Living bygges af Adria og sælges som indstigningsmærke i flere lande, også i Danmark.


Denne Rapido 656 F er en af de nye modeller i 2020 programmet. Den har et stort og åbent opholdsrum og et soveværelse med en Queens Bed ved siden af et toiletrum med brusekabine. Bemærk, at du kan komme op i sengen fra begge sider.


Carado I 338 er en ny helintegreret camper med en totallængde lige under 7 m. Indretningen traditionel, men føles alligevel meget mere åben og rummelig end tilsvarende modeller. Der er også kommet en delintegreret udgave af samme indretning. Den hedder Carado T 338.


Adria har opdateret deres helintegrerede Sonic modeller. Her ser du den reviderede siddegruppe med sort læderbetræk i Sonic 710 DL Supreme.


Vi viser også lidt flere af de nye kassevogns autocampere. De første tre er alle under 6 m. lange. Den første er denne Hobby Vantana K60 FK som blev opdateret sidste år. Den fortsætter derfor uændret i 2020.


RoadCar modellerne er i 2020 bl.a. opdateret med et nyt og større kompressorkøleskab. Her ser du RoadCar R 600, en af de mellemste modeller i programmet.


I den opdaterede udgave af Weinsberg CaraTour 600 ME er der bl.a. kommet nye overskabe med hylder og indirekte lys i soveværelset. Læg mærke til at der er senge på langs.


Der er også senge på langs i den store Bravia 636. Sengene er lidt højere end i andre kassevogne. Til gengæld er der to brede trin op til dem.


I den nye Adria Twin Supreme 640 SGX kan sengene hæves og sænkes elektrisk. Det gør det let at udnytte den bagerste del af camperens lastrum maksimalt.

I næste afsnit skal du se mere om den nye Adria Astella.

© www.campingferie.dk