Annonce:
Annonce:

Til den nye sæson 2020, som lige er startet den 1. september 2019, udvider KNAUS med helt nye forhandlere på det danske marked.

Samme med den eksisterende KNAUS AUTOCAMPER forhandler PB Autocamper i Allingåbro, skal Campinggården Ormslev ved Århus og Antons Campingcenter i Videbæk også repræsentere det i forvejen kendte mærke KNAUS på det danske marked.
De to nye forhandlere som i forvejen er garvede KNAUS caravan forhandlere, ser store nye muligheder i at få autocampere ind i butikken og ser frem til et godt samarbejde.
*
Til sæsonen 2020 kommer KNAUS Autocampere med masser af nyheder, der kommer til at præge et i forvejen stærkt voksende autocamper marked. Her er fokus sat på den nye helintegrerede L!VE I.
Nogle ”High-Lights” til sæsonen vil være:
• I segmentet fuldintegreret autocampere præsenterer KNAUS en ny model L!VE I. En ny trendsætter hvad angår design og pris. Den nye model kommer med et helt nyt udtryk og en helt ny front, som helt sikkert vil få nye kunder til at spærre øjnene op. Masser af tilbehørsmuligheder og smarte pakkeløsninger, er med til at løfte denne nye serie ind på markedet til nogle skarpe priser.
• Også indenfor segmentet ”Kassebiler” er KNAUS stærk og bringer også her en masse nyheder ind på markedet. Den nye BOXLIFE med 5 nye indretninger, og en ny BOXSTAR XL, som er den høje version. BOXLIFE er den lille smarte og rummelige autocamper, der nemt bringer dig rundt i byerne og som har fantastiske køreegenskaber. Masser af plads og gode muligheder for individuelle løsninger.
• KNAUS SKY TI Platinum Selection er en helt ny model, som også kommer til at sætte sit præg på det danske marked. En komplet udstyret delintegreret autocamper, som er en rigtig ”allrounder” og forbinder plads med komfort og design. Denne nye kampagnemodel vil helt sikkert blive set og hørt og er som sagt komplet udstyret, så alt hvad hjertet ønsker sig er standard til rigtigt stærke priser.

             
Yderligere information http://www.knaus-autocamper.dk/