Annonce:
Annonce:

Peer Neslein, campist & redaktør

Her på årets sidste dag har jeg lige været ude og tjekke min campingvogn og kunne konstatere at batteriet er fuldt opladet, takket være min solcelle på 155 watt. Når jeg træder ind i min Knaus Südwind føler jeg, at den vågner op og står og sparker i gruset som en travhest der gerne vil afsted.
Sådan har jeg det også selv og så er det rart at vide at den altid er klar til afgang. Det er jeg også. Jeg er nemlig helårscampist og det er der utroligt mange der er og det kan skyldes, at netop det frie campingliv er den bedste medicin for mange mennesker. Ihvertfald for mig.
Camping holder liv i mine mange drømme, så jeg kan gennemføre dem og føde nye drømme. Ofte bliver bliver mine drømme til tvillinger, hvor den ene drøm handler om en campingtur gennem Europa til Portugal, mens den anden drøm er en campingtur til Lofoten. Så må vi se hvor drømmene fører mig hen først.
Hov – jeg glemte lige, at jeg allerede i slutningen af januar/starten af februar skal på vintercamping i Østrig sammen med Østsjællands Camping Center som har arrangeret vinterture til Østrig (for deres kunder) i mange år. I løbet af februar skal jeg også have min campingvogn med og bo på Vintercamp i Herning i forbindelse med “Ferie for Alle”. Og sådan fortsætter det hele året – heldigvis.

Tilbage til mit farvel og stor tak for 2019.

På Campingferie.dk er vi absolut inde i en rigtig god periode med vores Campingportal, vores digitale campingblad og ikke mindst alle vores film på vores YouTube kanal. Hertil kommer de sociale medier som vi (som Campingferie.dk) opdaterer hver dag året rundt. Det spiller fint sammen med vores samarbejde med en række campingforhandlere, campingpladser, producenter, fabrikker, Agenter, Agenturer og Importører i Danmark samt udlandet.
Hertil kommer de mange tusinde campister – unge som gamle, nye som erfarne som dagligt besøger vores medier samt vores sociale medier. Det er en ganske god cocktail for alle parter. Der er i snit omkring 250.000 besøgende hver måned.

Og så er der lige det, at vi selv er aktive campister – Helårscampister som betyder, at vi kan viderebringe vores erfaringer fra camping hele året.

Vi ser frem til masser af nye aktiviteter i 2020 samt selvfølgelig genopfriskning af tidligere aktiviteter, for de nye campister vil jo gerne have gode råd om valg af campingvogn, om den skal være ny eller brugt, mens de etablerede campister vil vide hvordan aircondition virker sydpå når der er 35 graders varme, mens andre vil vide om moveren kan bruges om vinteren eller hvor ferieturen skal gå hen.

Den slags erfaringer kan man ikke få ved kun at sidde på et kontor, det kræver at man skal ud på landevejene i Europa – hele året. Det er der Campingferie.dk kommer ind i billedet med artikler, film og  gode råd.

Så vi er klar til et 2020, hvor vi bl.a. udvider vores filmproduktiom med droneoptagelser, som du bl.a. kan se i januarudgaven af www.campingbladet.dk som udkommer den 3. januar 2020.

Vi er klar til et nyt spændende år, men først vil vi sende en stor tak til vores samarbejdspartnere som gør vores arbejde muligt og en lige så stor tak til alle campisterne som er modtagerne af alt vores arbejde.

Godt nytår

Signe & Peer Neslein