Annonce:
Annonce:

2020 Bürstner Averso 485 TS – Ny og opdateret udgave

Bürstner Averso serien kommer i 2020 i en ny og opdateret udgave. De syv forskellige modeller fås både i en standardudgave og en Averso Harmony udgave. I dag kan du se standardudgaven. Bürstner Averso 485 TS er en af tre helt nye 2020 modeller. De nye Averso modeller har et godt grundudstyr. Du kan altid vælge mere, men basis er nok til at tage på den første campingtur når du kommer hjem med vognen.

Når du kommer ind i vognen, kan den godt virke lidt spartansk. Men indtrykket snyder. For det er lige som at komme ind i en VW Golf. Når du begynder at se efter detaljerne, så vil du lægger mærke til hvor godt den er designet.

Nøgletal på 2020 Bürstner Averso 485 TS

Averso 485 TS er en rummelig vogn i 5,5 klassen. 360 kg lasteevne er pænt i denne størrelse. Og har du brug for mere, kan det øges med 300 kg mere.

Grundudstyret på den viste vogn består bl.a. af stabilisator, AL-KO AAA bremser, reservehjulsholder, Stabilform støtteben, GFK glasfibertag, GFK glasfiber front og bagende, røgalarm, blæsevarme, el-gulvvarme, varmt vand, USB opladerstik, affaldsspand på døren, 44 l friskvandstank, 142 l køleskab, elektrisk tænding på gaskomfur, sideklap på køkkenblok, indirekte lys, Evopore koldskummadras og lamelbunde i faste senge.


Når du står i døren, ser du ind i et lyst og behageligt opholdsrum med TV-bord i hjørnet, fire knager ved spejlet og et bord på centersøjle. Læg også mærke til at der er lys i taglugen over bordet. Det lyse interiør og låger passer godt sammen med resten af vognen.


Opredning i rundsiddegruppen måler 201 x 130/106 cm. Her er der god plads til to på tur, men også god plads til flere. Godt de har husket at rundet hjørnet på bordet. Det gør det meget lettere at komme ind og ud.


Åbne overskabe i siddegruppen.


Køkkenblokken står i dørsiden med køleskabet på den modsatte væg. Læg mærke til teknikpanelset over døren og tillægspladen på siden af køkkenbordet.


Glaslåget over køkkenvask og komfur er todelt.


Åbne skuffer under køkkenbordet.


Åbne overskabe over køkkenbordet.


Køleskabet rummer 142 l inkl. den udtagelige frostboks. Der er trukket kabler til TV-pladsen. Ophæng er ekstraudstyr.


Toiletrum og køleskab står overfor køkkenblokken.


Toiletrummet har masser af hylder og to toiletskabe, et under håndvasken og et på væggen over toilettet.


Detaljer fra toiletrummet.


Det flotte soveværelse med Queens Bed koster i længden. Men det er både flot og praktisk Og så skal Bürstner have ros gøre magasinet under hovedgærdet gennemgående i hele vognens bredde. Der er serviceluge som standard i dørsiden. Så er det let at komme ind i magasinet uden at campingmøblerne skal tages ind gennem indgangsdøren.


Åbne skabe i den ene side. Madrassen i skabet skal bruges ved opredning i siddegruppen. Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 150 cm. Der er også store vinduer i begge sider.


Hovedgærde med 230 V stik og lysafbryder.


Bürstner Averso serien er på de samme syv modeller som Bürstner Averso Harmony Line. Averso 485 TS, Averso 540 TL og Averso 560 TK er nye layouts.

Bürstner sælges i Danmark af ni forhandlere, bl.a.
Vestjysk Camping Center – http://www.vestjyskcamping.dk/
Bije Fritid & Camping – http://www.bije.dk/

Se mere på www.buerstner.com/dk

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Bürstner GmbH & Co.KG
© www.campingferie.dk