Annonce:
Annonce:

Skandinaviens største campingkæde, First Camp, investerer stort forud for campingsæson 2021

First Camp, Danmarks og Sveriges største campingkæde, udvider i Danmark med en ny destination. Lige før årsskiftet blev købet af Frigård Camping Kollund, tæt på den dansk/tyske grænse, underskrevet. Pladsen forventes at blive overtaget d. 1. februar 2021 og bliver ikke alene kædens 45. destination, men også den 6. destination i Danmark. Derudover foretages der store investeringer i kædens øvrige campingpladser. I alt beløber kædens investeringer i både Danmark og Sverige sig til tæt på 100 millioner DKK i 2021.

First Camp og campingbranchen generelt, blev som så mange andre negativt påvirket af Covid-19-pandemien i 2020, hovedsageligt gennem et stort fald i udenlandske gæster. Imidlertid er pandemiens virkninger på First Camp betydeligt mindre end for mange andre aktører i rejsebranchen.

”2020 var også et specielt år for os, og vores medarbejdere gjorde en fantastisk indsats i løbet af året for at håndtere pandemien. Vi er dog overbeviste om, at campingbranchen i det lange løb, har mindst lige så gode fremtidsperspektiver som før. Derfor investerer vi nu meget i, at fortsætte med at forbedre gæstoplevelsen på vores destinationer og tilføjer også vores 45. destination gennem købet af Frigård Camping i Danmark” siger First Camps administrerende direktør Johan Söör.

Frigård Camping er beliggende i det sydlige Jylland, lige nord for den tyske grænse og byen Flensborg. Campingpladsen har over 700 pladser til egen campingvogn, telt eller autocamper og ca. 30 hytter. Her kan gæsterne nyde godt af moderne servicebygninger, en udendørs swimmingpool, masser af legepladser og en fantastisk placering kun få hundrede meter fra stranden.

Investeringsplanen for 2021 inkluderer også vedligeholdelses- og standardinvestering på eksisterende destinationer.

De samlede investeringer for 2021 er planlagt til næsten 100 mio. DKK inklusive overtagelse af Frigård Camping, og der er fleksibilitet til eventuelle ændringer i forholdene i løbet af året. Det økonomiske resultat for 2020 vil blive præsenteret i begyndelsen af ​​februar 2021.

https://fricamp.dk/