Annonce:
Annonce:

Med foråret kommer der virkelig liv og smukke farver med masser af grønne nuancer over Danmarks måske hyggeligste campingplads (Auning Camping) ude i skoven – midt i byen Auning på Djursland, hvor det hele er trimmet og står snorlige.
Pladsen har nemlig gennemgået en totalrenovering af pladsens servicefaciliteter siden pladsen lukkede for sæsonen i efteråret, hvor Campingfatters arbejdsferie startede. Ferien bestod i at campingpladsen var lukket så Campingfatter kunne arbejde fulltime på renoveringen.


Campingfatters lange ”vinterferie” har således nu nået sin ende, og han nyder nu, at se alle de dejlige sæsongæster (nye som ”gamle”), der har valgt at stedet her skal være deres hjem væk fra hjem, og snart kommer også alle de dejlige turistgæster der vælger igen og igen at deres ferieture selvfølgelig skal holdes i Paradis, som en af gæsterne kalder det efter trofast at være kommet tilbage hertil (flere gange) årligt gennem de seneste 12 år.

Tjek pladsen her på den nye hjemmeside: https://auningcamping.dk/