Annonce:
Annonce:

Manden bag Campingferie.dk

Der kommer mange nye campister i disse år så lad os lige fortælle lidt om manden bag Campingferie.dk, Campingbladet.dk.
Peer Neslein startede i 1987 med at udgive bøger om camping i takt med at han sammen med sin kone Lisbeth og børnene Signe og Rasmus tog på campingferie. En af bøgerne var “I campingvogn til Sovjetunionen” hvor Peer kørte til Moskva.
I 90’erne skrev Peer artikler til FDM, DCU og andre blade og aviser om camping.
I midten af 90’erne startede han Campingferie.dk som blev den første og største campingportal, hvilket den stadig er ikke mindst pga de daglige nyheder og mange film året rundt.
Omkring år 2000 gik Peer i gang med at producere film på sine rejser og i 2002 fik han ideen til at lave Ekspeditioner som Ekspedition Gibraltar-Nordkapp (Europas længste campingtur), Ekspedition Polarcirklen, Ekspedition Nordkapp osv, samtidigt med at han fik ideen til at lave “Live” dagbøger på internettet, så campister kunne følge hans rejser fra dag til dag mens rejsen foregik.
I dagbøgerne indgik (som det stadig gør) film, når han var/er på campingture. Mange af disse film fra den gang og op til i dag kan du se på Campingferies YouTube kanal hvor der ligger over 1.000 campingfilm. Et skattekammer af camping- og rejsefilm.

Første campist til Nordkapp om vinteren
I 2004 var Peer den første campist der kom til Nordkapp om vinteren med en campingvogn på krogen.
Andre Ekspeditioner har bragt ham til Afrika, gennem Rusland, til Istanbul, Sicilien, Lands End i England, Sank Petersborg, Murmansk, Pilgrimsruten til Santiago de Compostela osv. Hertil kommer afstikkere til USA i forbindelse med hans guidede campingture som han startede i 2008.
Siden er det blevet til mange guidede campingture til Nordkapp, D-dag i Normandiet, Alsace, Hitlers Ulveskanse i Polen, Hitler Ørnerede, Rhinen i flammer, Island m.m.
Næste guidede campingtur går til Nordkapp, men det bliver i juni 2022. Alle ture foregår med en campingvogn på krogen eller i en autocamper eller teltvogn. Telt er selvfølgelig også muligt. Deltagerne kører i deres egne vogne.

Gratis campingblad 4 gange om året
I 2003 fik Peer ideen til det gratis Campingbladet.dk som udkom 4 gange om året og kunne afhentes hos bl.a. landets campingforhandlere. I 2017 blev Campingbladet ændret til det første digitale campingblad med film i. Bladet er ganske gratis og udkommer stadig 4 gange om året i januar, marts, maj og oktober. Bladet er på minimum 100 sider og kan læses på smartphones, tablet, PC og Mac hvor man også kan se filmene i bladet.
Nye campister ønsker at kunne læse om nyheder uanset hvornår det passer dem og uanset hvor de er. Men en god campingrejse er jo også dejlig at kunne se når det passer en. Campingbladet opfylder disse ønsker.

Flittig filmmager
Peer er selv ivrig fotograf, journalist og elsker at filme og redigere sine ting når han er på farten, så vidt det er muligt.
Igennem de sidste år har Peer producere over 100 campingfilm om året.

Besøg det store filmarkiv www.youtube.com/campingferie/