Annonce:
Annonce:

Vi har valgt at vi fra 1. december og frem til jul vil vise filmklip fra vores store arkiv hvor vi har film med 10- 30 år på bagen.
Det sjove er at nogle ting vil se meget anderledes ud mens andre ting næsten er som nu om dage. Det gælder både personer, campingvogne, telte, udstyr og seværdigheder fra de steder som dukker op i de mange film.
Den første film rummer en række klip fra ca. 30 film, bl.a. vores første film fra 1990/91 med Marguerit-Ruten med Jens Okking og hans sønner Niels og Mads som kørte Danmark rundt i autocamper. Peer Neslein fik ideen til filmen og producerede den i samarbejde med Jens Okking.

Du kan også se Peer Nesleins første film som (selvfølgelig) var fra Nordkapp.  Men derudover kommer vi rundt til flere steder i Danmark og resten af Europa.

Velkommen til en række korte klip fra spændende rejsefilm.