Annonce:
Annonce:

Om Campingferie:

Bag idéen og konceptet:

Bag Campingferie.dk finder du Peer Neslein, Signe Neslein og firmaet Campingferie.dk ApS , hvor en række medarbejdere sammen med freelanceskribenter (selvfølgelig campister) leverer de mange rejsebeskrivelser, tester campingvogne, teltvogne og autocampere, besøger campingpladser og tester udstyr og tilbehør. Peer Neslein har arbejdet som campingjournalist, fotograf og eventyrer siden 1987.

– Vores koncept bygger ganske enkelt på, at vi som aktive campister henter vores erfaringer og skriver vores artikler på de danske, nordiske samt ikke mindst Europas landeveje. Rejserne foretager vi med en campingvogn efter bilen, eller i en autocamper. Og det, uanset om det er sommer eller vinter, siger Peer Neslein, chefredaktør i Campingferie.dk. – Jeg mener at vi kun kan rådgive de danske campister om udstyr, tilbehør, fortelte, campingvogne og ikke mindst vintercamping, når vi selv har afprøvet tingene i de rette omgivelser. Den opgave kan ikke løses bag et skrivebord i et varmt kontor. Man skal nemlig have stået i –20 graders frost og slået fortelt op og testet de forskellige campingvogne og deres varmesystemer, før man kan udtale sig om dem. Det koldeste jeg har oplevet er -42 ved Polarcirklen i februar måned, fortæller Peer Neslein. Vi lægger også vægt på, at vores skribenter er mennesker der brænder for camping. Det er nemlig dem, der skriver de bedste historier. Jeg har levet af at campere de sidste 29 år, og det er en gave, man skal behandle med respekt og ydmyghed. Med vores koncept med gratis campingmagasin. TV-film, internet og events, opnår vi en synergieffekt, til gavn for både campister og samarbejdspartnere.

Campingferie.dk er Skandinavens mest omfattende campingportal med masser af informationer om camping i form af gode råd, teknik, rejsebeskrivelser og databaser på campingpladser i Danmark og resten Europa, campingvogne, teltvogne og autocampere.

Med venlig hilsen
Campingferie.dk

Signe & Peer Neslein